Økologisk glutenfri wienerbrødsmel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk glutenfri wienerbrødsmel
Indikation
Produkt designet til folk, der ønsker at fjerne eller reducere gluten i deres kost.
Indtagningsmode
Bland 2 æg med 100g vand eller mælk og tilsæt indholdet af pakken. Pisk blandingen godt i et minut, indtil du får en dej uden klumper. Tilsæt 150 g solsikkeolie og bland forsigtigt, indtil det er helt integreret. Læg dejen i den passende form og lad den hvile ved stuetemperatur i 45 minutter. Bages i en forvarmet ovn ved 200ºC
Lagringsbetingelser
Stuetemperatur
Ingredienser
Majsstivelse*, brun farin*, kikærtemel*, psyllium*, xanthangummi, hævemidler (citronsyre og natriumbicarbonat). *Økologiske landbrugsprodukter.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi361 Kcal
-
Lipid fedt0.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater87.5 G
-
Sukker44.8 G
-
Kostfibre1.6 G
-
Proteiner1.2 G
-
Salt0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.