Økologisk ikke-ristet sojamel
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Bionsan Økologisk uristet sojamel er en fødevarekilde til protein, jern, B-vitaminer og calcium. Det giver en behagelig tekstur og smag til en bred vifte af opskrifter. Derudover har det høje niveauer af lecithin, et emulgerende og antioxidant stof, der øger stabiliteten af vitaminer i bagning og gavner fedtstofskiftet i kroppen.
Indikation
Fra et ernæringsmæssigt synspunkt er økologisk sojamel klassificeret som en af de mest komplette fødevarer på grund af sin proteindiversitet, fibre, vitaminer og mineraler. Sojamel bevarer alle kornets kvaliteter. Det betragtes som en vigtig kilde til proteiner af høj biologisk værdi, mineraler og vitaminer.
Den indeholder lecithin, der hjælper med at normalisere blodlipidværdierne.
Indtagningsmode
Det anbefales at inkorporere økologisk sojamel i traditionel bagning for at forbedre slutproduktet. Blandingsforholdet varierer normalt mellem 8 og 25%.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Uristet sojamel* (100%).
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.