ØKOLOGISK surdej
Produktværdier
-
Økocert
-
Bio-øko
Beskrivelse
Primeals BIO Lev'blé er en surdej lavet udelukkende med ingredienser fra økologisk landbrug: hvede og udvalgt gær. Denne gær vil i synergi med hvedesurdej udvikle meget behagelige smage under gæringen, men den kræver en passende væksttid.
Indikation
Priméal er det førende økologiske mærke af tørre dagligvareprodukter, der sælges i økologiske butikker, som tilbyder en bred vifte af salte og søde dagligvareprodukter. Det bruger lokale franske ingredienser, samtidig med at det sikrer lokal fremstilling og emballering, i Ardèche, en garanti for den franske kvalitet af vores knowhow.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge i hånden: bland 500 g mel + 8 g salt + 21 g økologisk gær + cirka 350 ml lunkent vand (ca. 28°C). Ælt i omkring ti minutter for at opnå en blød, men ikke klistret dej. Lad hvile i 30 minutter i en salatskål dækket med et fugtigt klæde. Tag dejen igen, og fjern let luften, der trængte ind for at danne dit brød. Dæk dejen til igen og lad den fortsætte med at gære i et rum ved mindst 20°C i mindst 2 timer. 6 Sæt den i en varm ovn (220 -230°C) i ca. I en brødmaskine: Hæld ingredienserne i skålen og følg fuldkornsbrødsprogrammet.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted. Efter åbning lukkes posen tæt og opbevares væk fra fugt.
Ingredienser
Dehydreret og devitaliseret økologisk hvedesurdej fra naturlig gæring, udvalgt gær.
Certifikat
FR BIO 01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi373 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater68.2 G
-
Sukker1.5 G
-
Kostfibre7.8 G
-
Proteiner16.5 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.