Økospiret quinoamel
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Quinoa blev betragtet som hellig blandt gamle civilisationer.
Indikation
Dette lille frø, rigt på fibre og mineraler, er kendetegnet som en af de bedste kilder til højkvalitets planteprotein og essentielle aminosyrer. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har klassificeret quinoa som en unik fødevare på grund af dens meget høje næringsværdi, der er i stand til i væsentlig grad at erstatte proteiner af animalsk oprindelse, da den indeholder en balance af proteiner og næringsstoffer, der er nødvendige for den menneskelige krop. De korn, der bruges til at fremstille dette mel, er blevet spiret, tørret og formalet ved lave temperaturer (40 - 42°C) for at bevare enzymerne, vitaminerne og mineralerne. Som sådan betragtes SaludViva Sprouted Quinoa Mel som et råprodukt. Spiring er en naturlig proces til at bevare det nye livs mange vidundere, øge biotilgængeligheden af nøglenæringsstoffer i hele kornet og forenkle deres optagelse af energi i kroppen.
Indtagningsmode
Kan nemt tilpasses til en bred vifte af bageopskrifter. SaludViva økologisk spiret quinoamel tilbyder en spændende ny måde at nyde de mange unikke sunde fordele ved dette gamle korn. Dette mel er især nyttigt i vegansk og glutenfri bagning, og det kan indarbejdes i en række forskellige opskrifter for at tilføje smag og tekstur. SaludViva-spiret quinoamel skaber saftigt, luftigt bagværk med en delikat krumme, fra desserter til muffins eller brød (med undtagelse af gærbrød). For de bedste resultater anbefaler vi en udskiftning af 10%-20% af det samlede mel i din opskrift.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Ingredienser
100% spiret quinoamel* *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CV
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi368 Kcal
-
Lipid fedt6.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater57.2 G
-
SukkerG
-
Kostfibre7 G
-
Proteiner14.1 G
-
Salt0.01 G
-
Jern9 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.