Majsstivelse (indfødt)
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Majsstivelse er den første bestanddel af majskernen. Det er et polysaccharid (et sammensat kulhydrat), der består af to glucosepolymerer (amylopektin og amylose) og er planters fødereserve. Majs, videnskabeligt navn Zea manys, også kendt under andre navne som majs og majs. Det er en plante hjemmehørende i Mexico og tilhører den botaniske familie af græsser, såsom havre, byg, rug og hirse.
Indtagningsmode
Ideel til fortykning af buddinger, cremer, saucer eller supper. Den kan også bruges til at gøre desserter lettere og blødere.
- Til at tykne gryderetter, saucer og supper.
- Som fugtighedscreme
- For at forlænge levetiden af brød og andre tilberedninger.
- At binde mad
- For at give konsistens til wienerbrød, såsom is, wienerbrød, småkager og muffins.
- I dej og mel.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, sesam og gluten.
Ingredienser
Majsstivelse*
*Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CV EU Landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi354 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater87 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.5 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.