Økologisk mandelmel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Mandelmel er et af de mest ernæringsmæssigt interessante meltyper, da mandler er en nød, der giver mange sundhedsmæssige fordele.
Indikation
Origens Bio mandelmel fås ved at male økologiske mandler. Processen involverer knusning af mandlerne for at fjerne skindet, som derefter males og sigtes for at opnå et fint, velsmagende mel. Alsidigt, velsmagende og nærende, dette mel bør være en del af kosten for alle, der ønsker en sund og varieret kost.
Origins Bio mandelmel er særligt rig på vitamin E, med en antioxidant effekt på vores krop. Magnesium er også til stede i dette mel i betydelige mængder, hvilket bidrager til fordelene ved vores krop.
Derudover er mandelmel glutenfri, hvilket gør det til en god mulighed for personer med glutenintolerance eller cøliaki.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge i kager, tærter, småkager, kiks, macarons, desserter eller endda brød. Det kan også bruges i stedet for brødkrummer i opskrifter.
På grund af fraværet af gluten opfører mandelmel sig ikke på samme måde som hvedemel. Generelt er præparater med mandelmel tættere og tungere.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af jordnødder, andre nødder, sesamfrø, soja og sulfitter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. For at bevare mandelmel og forhindre det i at blive harskt, er det tilrådeligt at opbevare det i køleskabet i 6 måneder.
Ingredienser
Mandelmel fra Økologisk Jordbrug.
Certifikat
PT-BIO-02
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi633 Kcal
-
Lipid fedt56 G
-
Mættede fedtsyrer5.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.1 G
-
Sukker3.3 G
-
Kostfibre10 G
-
Proteiner22 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.