Mel til tempura og dej
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Pulvertilberedning specielt udviklet til tempura og dej.
Indikation
- 100 % glutenfri: Vores tempura melpræparat indeholder ikke gluten, hvilket gør det velegnet til personer med cøliaki.
- Allergenfri: Indeholder ikke sukker, soja, mælkeprodukter, æg eller nødder.
- 100% vegansk: tilberedt med ris og kikærtemel, ideel til folk, der opretholder en vegansk eller vegetarisk kost.
- Sprødere tilberedninger: De mest typiske ingredienser til at lave tempura er grøntsager, men vi anbefaler også at bruge vores ris- og kikærtemel til fisk og skaldyr.
Indtagningsmode
- Brug 3 dele meget koldt vand og 1 del produkt. Vej det glutenfri tempura-produkt i en skål, og tilsæt vandet. Jo koldere vandet er jo bedre, endda iskoldt.
- Pisk forsigtigt med et piskeris, indtil du har en homogen blanding uden klumper.
- Dæk til med film og lad det hvile i 20 minutter i køleskabet.
- Med omsluttende bevægelser flyttes dejen lidt. Tilsæt de stykker, der skal belægges, og ryst let for at fjerne overskydende dej.
- Steg i rigeligt meget varm olie, der dækker stykkerne helt. Det anbefales at bruge en mild olie (oliven, solsikke), endda sesamolie.
- Læg på absorberende papir for at fjerne overskydende olie og nyd varmt.
Forholdsregler
Opbevares utilgængeligt for børn.
Lagringsbetingelser
Opbevares i den originale beholder på et rent, køligt, tørt og lugtfrit sted, væk fra direkte lys- og varmekilder. Ved maksimal relativ luftfugtighed 60% og under 25ºC. Når beholderen er åbnet, skal den holdes tæt lukket og under de angivne opbevaringsforhold. Det anbefales at undgå pres på beholderne.
Ingredienser
Majsstivelse, majsmel, majsdextrin, kartoffelstivelse, salt, plantago ovata-fibre og glucodeltalactone hævemiddel.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi356.4 Kcal
-
Lipid fedt2.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.9 G
-
Sukker2.3 G
-
Kostfibre4.4 G
-
Proteiner8.7 G
-
Salt3.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.