Moara
Mel til tempura og dej
17,98 kr.
Tarvitsetko apua?

Mel til tempura og dej

200 G pulver
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Pulvertilberedning specielt udviklet til tempura og dej.
Se beskrivelse
17,98 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Pulvertilberedning specielt udviklet til tempura og dej.

Indikation

  • 100 % glutenfri: Vores tempura melpræparat indeholder ikke gluten, hvilket gør det velegnet til personer med cøliaki.
  • Allergenfri: Indeholder ikke sukker, soja, mælkeprodukter, æg eller nødder.
  • 100% vegansk: tilberedt med ris og kikærtemel, ideel til folk, der opretholder en vegansk eller vegetarisk kost.
  • Sprødere tilberedninger: De mest typiske ingredienser til at lave tempura er grøntsager, men vi anbefaler også at bruge vores ris- og kikærtemel til fisk og skaldyr.

Indtagningsmode

  • Brug 3 dele meget koldt vand og 1 del produkt. Vej det glutenfri tempura-produkt i en skål, og tilsæt vandet. Jo koldere vandet er jo bedre, endda iskoldt.
  • Pisk forsigtigt med et piskeris, indtil du har en homogen blanding uden klumper.
  • Dæk til med film og lad det hvile i 20 minutter i køleskabet.
  • Med omsluttende bevægelser flyttes dejen lidt. Tilsæt de stykker, der skal belægges, og ryst let for at fjerne overskydende dej.
  • Steg i rigeligt meget varm olie, der dækker stykkerne helt. Det anbefales at bruge en mild olie (oliven, solsikke), endda sesamolie.
  • Læg på absorberende papir for at fjerne overskydende olie og nyd varmt.

Forholdsregler

Opbevares utilgængeligt for børn.

Lagringsbetingelser

Opbevares i den originale beholder på et rent, køligt, tørt og lugtfrit sted, væk fra direkte lys- og varmekilder. Ved maksimal relativ luftfugtighed 60% og under 25ºC. Når beholderen er åbnet, skal den holdes tæt lukket og under de angivne opbevaringsforhold. Det anbefales at undgå pres på beholderne.

Ingredienser

Majsstivelse, majsmel, majsdextrin, kartoffelstivelse, salt, plantago ovata-fibre og glucodeltalactone hævemiddel.

SKU: LP-0207021
1ZKKCL0Z

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    356.4 Kcal
  • Lipid fedt
    2.4 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    72.9 G
  • Sukker
    2.3 G
  • Kostfibre
    4.4 G
  • Proteiner
    8.7 G
  • Salt
    3.4 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.