Noglut Bageri Gær
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
Beskrivelse
Noglut Gær fra Santiveri Bakery, til at lave glutenfrit brød, som du bager derhjemme, der har al smag og konsistens af traditionelt brød.
Indikation
Et glutenfrit produkt, der gør hjemmelavede deje lette og holder sig luftige i længere tid. Lavet specielt til personer med glutenintolerance, eller som foretrækker at spise glutenfrit. Med naturlige ingredienser, ikke genetisk modificerede. Ingen kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler. Fremstillet på en eksklusiv produktionslinje til glutenfri fødevarer. Uden forgasser. Ingen fosfater. Velegnet til veganere.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje en pose Noglut-gær for hver 500 g af vores Noglut-bagning. Tilføj til enhver type bagerdej (brød, croissanter, pizza osv.) i henhold til opskriften.
Ingredienser
Per 100 g:
Tør bagegær, Tør bagegær.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi340 Kcal
-
Lipid fedt5 G
-
Mættede fedtsyrer2.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13.8 G
-
Sukker0.1 G
-
Proteiner46 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.