Pandekager med kastanjemel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Vores pandekager er ekstremt alsidige, da de kan bruges til både søde og salte opskrifter.
Giv fantasien frit løb ved at kombinere dem med frugter, både friske og dehydrerede, syltetøj osv... eller tilføje naturlige smagsstoffer til dejen såsom: kakaopulver, matchapulver, roepulver... Hvis du vil have dem salte kan bruge en sukkerfri grøntsagsdrik eller grøntsagsbouillon.
Indikation
Eksempel på standardopskrift:
(Lager ca. 12 pandekager) Det skal du tilføje:
-200 ml drikke eller grøntsagsbouillon.
-Tilsæt et par dråber oliven- eller kokosolie i gryden.
-132 g af denne pandekageblanding
Indtagningsmode
Kom de tørre ingredienser i en skål og tilsæt mælk eller grøntsagsbouillon.
Bland godt, indtil du får en pasta, og lad den hvile i mindst 10 minutter (15 minutter, hvis tilberedt med grøntsager).
Varm et par dråber olie op i en stegepande ved middel varme og tilsæt to spiseskefulde af dejen.
Når der begynder at danne sig bobler, lad bunden stivne og vend den om. Kog på den anden side. Fjern og server.
Forslag : Når de er lavet, kan du tilføje sirupper, syltetøj, frugt, chokolade osv., eller bruge dem som en base til at spise sammen med grøntsagspostej, grøntsager...
Forholdsregler
Kan indeholde spor af SKÆLFRUGTER og SESAM.
Ingredienser
Kastanjemel, tapioka- eller kassavamel, kartoffelstivelse, bagepulver (kartoffelstivelse 52 %*, kaliumtartrat og natriumbicarbonat) og himalayasalt
Certifikat
ES-ECO-020-CV
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.