BIO Rismel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Sukker fri
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Rismel fra økologisk landbrug ideel til tilberedning af grød, cremer, kager og kager.
Indikation
Rismel er en ideel erstatning for hvedemel. Det bevarer de samme ernæringsmæssige egenskaber af hvede tilsat med egenskaberne for ris. Dette mel bruges til at tilberede utallige retter, især brød, småkager, deje, tamales, tortillas, pasta, forårsruller, til at tykne saucer, bouillon osv.
Indtagningsmode
Det anbefales at lave bechamel eller grød. Ideel til at lave tempuraer. Det kan også bruges til kager og brød og blande det med mere brødfremstillingsmel (rug, spelt, majs, hvede osv.).
Ingredienser
Øko rismel (100%), rismel.
Certifikat
ES-ECO-002-CM
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi342 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.001 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78.3 G
-
Sukker0.75 G
-
Kostfibre0.9 G
-
Proteiner6.77 G
-
Salt0.025 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.