Glutenfrit hvidt rismel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Deyalet glutenfrit hvidt rismel er specielt indiceret til alle mennesker med cøliaki, glutenintolerance eller hvedefri diæter eller vægtkontroldiæter.
Indikation
Den kan være meget bred, da den kan kombineres med alle slags meltyper, hvilket giver konsistens og finhed til dejen, såsom risbrød. Det anbefales ikke at bruge det i meget høje proportioner i forhold til andre meltyper. Dens neutrale smag kombinerer meget godt med mejeriprodukter og nødder. Den absorberer mindre olie end andre meltyper, hvorfor den bruges i køkkenet til at mele og tilberede dej og tempuraer.
Indtagningsmode
Dets brug anbefales i glutenfrit bageri, kager og småkager, det kan være meget bredt, da det kan kombineres med alle slags mel, hvilket giver konsistens og finhed til dejen, såsom i risbrød.
Ingredienser
Rismel (100%).
Næringsoplysninger
-
For
-
Lipid fedt1.5 %
-
Kulhydrater / kulhydrater79 %
-
Sukker1.3 %
-
Kostfibre0.5 %
-
Proteiner7 %
-
Salt0.07 %
-
Stivelse77.7 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.