kiks rismel
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
100% naturligt produkt
Beskrivelse
Brugt i tilberedning af utallige sunde retter, gør rismelets alsidighed det til en af de mest almindelige hverdagsingredienser, hovedsageligt i bagning og tilberedning af sunde brød, pastaer, tempuraer og dej.
Indikation
Det bevarer de ernæringsmæssige egenskaber af kornprodukterne, som det stammer fra, intakte, hvilket gør det til det ideelle supplement til personer, der er følsomme over for gluten. Som om det ikke var nok, fremhæver forskellige undersøgelser risens næringsværdi. Ud over vitaminer, mineraler og fibre giver dette korn op til 60% af det samlede protein i kosten i mange lande.
Indtagningsmode
Det anbefales til bagning og fremstilling af sundt brød, pasta, tempura og dej.
Ingredienser
Rismel, Aroma: småkage, Sødestof: sucralose.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi362.35 Kcal
-
Lipid fedt0.97 G
-
Mættede fedtsyrer0.39 G
-
Kulhydrater / kulhydrater80.64 G
-
Sukker5.39 G
-
KostfibreG
-
Proteiner7.76 G
-
Salt0.84 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.