neutralt rismel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
100% naturligt produkt
Beskrivelse
Brugt i tilberedningen af utallige sunde retter, gør rismelets alsidighed det til en af de mest almindelige ingredienser hver dag, hovedsageligt i bagning og tilberedning af sundt brød, pasta, tempura og dej.
Indikation
Det bevarer de ernæringsmæssige egenskaber af korn, som det stammer fra, intakte, hvilket gør det til det ideelle supplement til mennesker, der er følsomme over for gluten. Som om det ikke var nok, fremhæver forskellige undersøgelser risens næringsværdi. Ud over vitaminer, mineraler og fibre giver dette korn op til 60% af det samlede protein i kosten i mange lande.
Indtagningsmode
Det anbefales til bagning og fremstilling af sundt brød, pasta, tempura og dej.
Ingredienser
Rismel.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi365 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater81 G
-
Sukker0.5 G
-
KostfibreG
-
Proteiner8 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.