Ristet sojamel
Produktværdier
-
Vegansk
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Sojamel:
Soja er en urteagtig plante, ligesom alle andre meltyper, kommer sojamel også fra formaling af plantens frø, som har meget særlige ernæringsmæssige egenskaber sammenlignet med andre kornsorter. Dette mel indeholder en høj procentdel af proteiner og er rig på fibre.
Sojamel, opskrifter:
Sojamel bruges til at øge proteinindholdet, blødheden, farven og konserveringen af bagte produkter. Ved kun at bruge sojamel får du et brød, der er meget proteinrigt og letfordøjeligt. Vivibios ristede sojamel er ideel til brug ved tilberedning af pasta, kiks, desserter og brød.
Indtagningsmode
Det anbefales som et alternativ til traditionelt mel.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af korn, der indeholder gluten og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra lys.
Ingredienser
Ristet sojamel.
Næringsoplysninger
-
For 500 Gram
-
Energisk værdi439 Kcal
-
Lipid fedt24 G
-
Mættede fedtsyrer3.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.1 G
-
Sukker11 G
-
Kostfibre18 G
-
Proteiner36 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.