Øko fuld speltmel
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Spelt er en slags hvede, der har været dyrket i 7.000 år og ikke har gennemgået så mange modifikationer som almindelig hvede. Det er kendetegnet ved at være lettere at fordøje, og fordi det normalt giver færre allergier end sidstnævnte, og spelt har et højere proteinindhold.
Indikation
Proteiner bidrager til: -Forøgelse af muskelmasse -Bevarelse af muskelmasse -Vedligeholdelse af knogler under normale forhold. -Oprindelsesland: Tyskland.
Indtagningsmode
Med speltmel kan du lave præcis de samme tilberedninger som med hvede, uden problemer. Smagen af speltmel er lidt mere velsmagende. Til bagning med fuld speltmel anbefales brug af speltsurdej (eller fermentering) udover gær: i brød, pizza, empanadas mv.
Forholdsregler
Den indeholder gluten. Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden. Indtag helst før den dato, der er angivet på emballagen.
Ingredienser
Fuldt speltmel*. *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CV
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi378 Kcal
-
Lipid fedt2.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker6.8 G
-
Kostfibre10 G
-
Proteiner14 G
-
Salt0.008 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.