Andes spaghetti, quinoa og økologisk amaranth
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ma Vie Sans Gluten Økologisk Andes Spaghetti, Quinoa og Amaranth er farverig spaghetti, som kombinerer andinske kornprodukter og ris for et velsmagende resultat.
Indtagningsmode
Det er tilrådeligt at koge i en stor mængde kogende saltet vand, ca. 14 minutter (13 minutter for al dente-tilberedning).
Skal indtages varm med et skvæt olivenolie, en knivspids smør eller en sauce efter eget valg.
Forholdsregler
At koge glutenfri pasta er delikat, rør lidt i pastaen.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra lys.
Ingredienser
Økologisk semi-komplet rismel, Økologisk quinoamel, Økologisk amarantmel, Økologisk spinat, Økologisk roer, Økologisk gurkemeje.
Certifikat
BO BIO 123 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi356 Kcal
-
Lipid fedt1.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre1.4 G
-
Proteiner7.4 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.