Fuld hvede spaghetti
Beskrivelse
Spaghetti fremstilles kun med udvalgte råvarer. Den anvendte hårde hvede er 100% af italiensk oprindelse. Resultatet er en kvalitetspasta fra økologisk landbrug.
Indikation
Durumhveden males personligt for at opnå den fuldkornsgryn, der bruges til at fremstille vores pasta.
Pastafremstillingsprocessen er karakteriseret ved langsom tørring ved en lav temperatur, der gør det muligt at bevare de fleste af hvedens ernæringsmæssige egenskaber og smag.
Indtagningsmode
Det anbefales, at når vandet koger, saltes det og tilsættes Castagno-pastaen. Kog i cirka 5-7 minutter, under omrøring af og til. Smag til og hvis pastaen er kogt nok, si og krydr med olie eller råt smør. Afslut med at drysse med Castagno Gomasio.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af andre kornprodukter, der indeholder gluten (spelt- og khorasanhvede, rug, byg, havre), soja og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, ventileret, tørt, rent og lugtfrit sted, væk fra sollys og varmekilder.
Ingredienser
Økologisk fuldkornsgryn af hård hvede.
Certifikat
IT-BIO-007
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi344 Kcal
-
Lipid fedt2.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater64 G
-
Sukker5 G
-
Kostfibre8 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.