Helspelt spaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Spaghetti lavet udelukkende med hel italiensk spelt dyrket i regionerne Toscana, Umbrien, Marche og Emilia Romagna. Den skiller sig ud for sine ernæringsmæssige egenskaber og sit høje fiberindhold. Til at kombinere med enhver type sauce.
Indikation
Spelt, en af de ældste kornsorter, der dyrkes af mennesker, er kendetegnet ved en lang stængel, der gør det muligt for planten at tiltrække de rigeste lag af jorden. Alce Nero økologisk speltpasta er lavet af bronze, hvilket giver den en særlig ruhed, der gør det muligt for den at bevare og absorbere alle krydderier, hvilket garanterer kvalitet og smag i enhver tilberedning.
Indtagningsmode
Kog i 11 minutter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys.
Ingredienser
Fuldkornsspeltmel *.
* fra økologisk landbrug
Certifikat
IT-BIO-009 Landbrug ItalienNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi359 Kcal
-
Lipid fedt1.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater71 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre3.5 G
-
Proteiner14 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.