Hvede og quinoa albuer med tomat
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne økologiske pasta er smagt til med tomat og hvidløg. Denne pasta vil tilføje et originalt og farverigt touch til dine retter!
Indtagningsmode
Det anbefales at koge i 8 minutter for at opnå "al dente" og i 9 minutter for at opnå en blødere pasta. De egner sig godt til salater.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys.
Ingredienser
Mellem durumhvedegryn* (europæisk oprindelse) (87,3%), Quinoa* (oprindelse i Bolivia) (10%), tomat* (2%), hvidløg*, naturlig paprikasmag, ægpulver*.
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
FR-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi345 Kcal
-
Lipid fedt1.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater68 G
-
Sukker5.1 G
-
Kostfibre5.1 G
-
Proteiner11.6 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.