Hvede tagliatelle med spinat
500 G
IRIS økologiske hvede tagliatelle pasta med durum spinat er produceret med en blanding af kerner omhyggeligt udvalgt af dem fra deres egen høst, for at garantere et produkt med høj næringsværdi og optimal modstandsdygtighed over for madlavning. Hele tilberedningen reagerer fuldt ud på den traditionelle metode, med bronzetegning, for at opnå en behageligt ru og mere porøs pasta, ideel til at absorbere og forstærke saucer.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
IRIS økologiske hvede tagliatelle pasta med durum spinat er produceret med en blanding af kerner omhyggeligt udvalgt af dem fra deres egen høst, for at garantere et produkt med høj næringsværdi og optimal modstandsdygtighed over for madlavning. Hele tilberedningen reagerer fuldt ud på den traditionelle metode, med bronzetegning, for at opnå en behageligt ru og mere porøs pasta, ideel til at absorbere og forstærke saucer.Indtagningsmode
For at tilberede 500 g pasta koges omkring 5 liter saltet vand. Hæld pastaen i og kog i den angivne tilberedningstid, rør af og til, kog i den angivne tilberedningstid, afdryp, smag til og server.Forholdsregler
Allergener: Indeholder gluten. Kan indeholde spor af æg, soja, sennep og derivater.Ingredienser
Durumhvede semulje*, spinatpulver* (1,9%). *Fra økologisk landbrug.Certifikat
IT-BIO-006
SKU: LP-0202918
EGX81EJD
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi355 Kcal
-
Lipid fedt1.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater73 G
-
Sukker3.4 G
-
Kostfibre3.3 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.