Integrerede spiraler
Beskrivelse
De er integrerede og økologiske spiraler, hvilket betyder, at de er lavet af fuldkornsgryn fra økologisk landbrug, og det faktum, at det er fuldkornspasta, favoriserer bidraget af fibre.
Indikation
En meget vigtig del i fremstillingen af dejen til at lave disse integrerede spiraler er ekstruderingen, som holder dejen under 45º C, dette gøres under vakuum og ved lav hastighed, så proteinerne ikke denaturerer, derefter formen og gennem en lav temperatur tørreproces og en afsluttende 1. kvalitetskontrol får vi det perfekte produkt, så alle dine pastaopskrifter får en udsøgt og mest naturlig smag.
Indtagningsmode
Det anbefales, at når vandet koger tilsættes salt og pastaen tilsættes. Kog det i cirka 8 til 10 minutter, og rør rundt hver lille smule. Når den er klar, si og krydr efter din smag.
Ingredienser
Durum hvede semulje*.
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi364 Kcal
-
Lipid fedt2.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker3.9 G
-
Kostfibre8 G
-
Proteiner11.5 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.