Iris Økologisk Spaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Durumhvede spaghetti produceret med en blanding af udvalgte kerner dyrket af IRIS Agricultural Cooperative of Italy. Hvedepasta er rig på protein og høj på fiber. Traditionel metode til "Bronzo Trafilatura".
Indtagningsmode
Kog rigeligt vand (1 liter/100g pasta). Når det begynder at koge tilsættes havsalt (1,5 gr/lt) og derefter pastaen. Rør kun én gang og lad det koge (koge) i 7-8 minutter. Når det er kogt, tilsæt et glas koldt vand og sluk for varmen. Vent et par sekunder og dræn derefter i et dørslag.
Tilsæt til den varme sauce og sauter i 30 sekunder.
Forholdsregler
Glutenspor: Soja og derivater
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Durum hvede semulje*
*Økologisk landbrug
Certifikat
IT-BIO-006Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi356 Kcal
-
Lipid fedt1.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.4 G
-
Sukker2.6 G
-
Kostfibre2.8 G
-
Proteiner11.5 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.