Kartoffelgnocchi med ris
Spar med disse pakker
Kartoffelgnocchi med ris anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Kartoffelgnocchi med ris er et glutenfrit pastaformat specielt formuleret til dem, der ikke tåler gluten.
Indikation
Lavet med kartofler og rismel, de er produceret i henhold til den gamle pasta-tradition fra Fara San Martino og med rent kildevand fra den uforurenede Majella Nationalpark i Abruzzo.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge en stor gryde fuld med vand: lad ikke mindre end 3 liter vand stå til 250 g gnocchi.
Når det begynder at koge, tilsæt ca. 5 gram køkkensalt pr. liter vand, og når det koger, tilsæt gnocchi, og hæv varmen for at kompensere for temperaturen.
Rør med det samme, så de ikke klistrer til bunden af gryden. Så snart de flyder op til vandoverfladen, sigtes de hurtigt og serveres, mens de stadig er varme.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted. Opbevares i køleskabet efter brug og indtages inden for 3 dage.
Ingredienser
Rehydrerede kartoffelflager (85%), rismel, kartoffelstivelse, salt, surhedsregulerende middel (mælkesyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater41 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre182 G
-
Proteiner3.8 G
-
Salt1 G
-
Energisk værdi350 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.