Kinesiske ærter og bønnenudler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Jeg bestiller dem jævnligt. Dette gør en god forandring fra risnudler
Je les commande régulièrement. Cela permet de changer des nouilles de riz
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Kinesiske ærter og bønnenudler anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Kendt i østen som glasnudler, for at være tynde og gennemsigtige, der bruges i supper, salater, røre som fyld til rundstykker eller som pynt til adskillige orientalske retter.
Indtagningsmode
Det anbefales at lægge vermicelli i en gryde og dække med kogende, saltet vand. Lad det hvile i 5 minutter og rør med en gaffel fra tid til anden. Afdryp og server.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt og mørkt sted.
Ingredienser
Ærter (60%), mungbønner (26%) og vand.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater89.9 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre3.2 G
-
Proteiner0.61 G
-
Salt0.95 G
-
Energisk værdi362 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.