Økologisk fuldkornsmakaroni
Beskrivelse
Økologisk fuldkornsmakaroni fra Bio Idea er en pasta lavet af fuldkornsgryn af durumhvede af høj kvalitet og omdannet fra hvedekorn til pasta på 24 timer. Formaling af hvede og pastaproduktion udføres på en enkelt linje, en unik proces. Hvor spaghettien tørres på selve fabrikken meget langsomt ved en lav temperatur på 50°C til 65°C, så smag, aroma og næringsstoffer bevares.
Indikation
Pastaen har en rig smag og er lækker med kun lidt smør eller olivenolie.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge pastaen i ca. 7 minutter for at opnå en fast "al dente" pasta. Sørg for rigeligt med kogende vand: 1 liter vand pr. 100 gram. Så snart pastaen kommer i det kogende vand, frigives semuljegryns friske aroma, og denne aroma fylder behageligt køkkenet. Tilsæt lidt salt efter smag under tilberedningen og dræn pastaen gennem en sigte. Afglasér med koldt vand og tilsæt eventuelt lidt ekstra jomfruolivenolie.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Fuld hård hvede semulje*, Vand.
(*) Fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi364 Kcal
-
Lipid fedt2.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker3.1 G
-
Kostfibre8 G
-
Proteiner11.5 G
-
Salt7 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.