Økologisk glutenfri majs- og risspaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Traditionel italiensk glutenfri pasta lavet med økologisk majs og ris dyrket i det nordlige Italien. Med en opskrift specielt designet til at opnå den perfekte balance af smag mellem majs og ris. Disse spaghetti er det perfekte alternativ til at kombinere med sauterede grøntsager, pestoer eller saucer.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge 1,5 liter vand i pr. 100 g pasta. Kog efter smag. Omtrentlig tilberedningstid: 10-12 minutter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af lupiner og soja.
Ingredienser
Majsmel* (80%), Rismel* (20%).
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi355 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78 G
-
Sukker2 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner7 G
-
Salt0.05 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.