Økologisk hvede udon
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Udon nudler består af 100% hvede. Det er lækker japansk spaghetti, der er lavet med traditionelle teknikker i Japan. Lækker som en let frokost, med miso, shiitake, tang og (grønne) grøntsager.
Indikation
Udon nudler er lavet af 100% hvede. Udon nudler produktionsprocessen ligner soba produktionsprocessen. Forskellen mellem soba og udon ligger derfor i korntypen. Udon nudler er også lidt fladere i formen. Det er en lækker japansk spaghetti, som også fungerer godt i det europæiske køkken. Lækker som en let frokost (i kombination med f.eks. misosuppe), i kombination med tang og dampede (grønne) grøntsager og med shiitake eller nødder.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge en gryde med rigeligt vand. Tilsæt udon og kog i 10-12 minutter. Dræn og skyl med koldt vand.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, mørkt sted.
Ingredienser
Hvedemel*, havsalt. * = økologisk dyrket.
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi344 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65.7 G
-
Sukker1.1 G
-
Kostfibre4.5 G
-
Proteiner13.5 G
-
Salt1.9 G
-
Natrium760 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.