ØKOLOGISK multikorn mezzi rigatoni
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Fremstillet i frankrig
-
Bio-øko
Beskrivelse
Den økologiske multikorn Mezzi Rigatoni fra Ma vie sans Gluten giver en lækker og generøs akkompagnement til dine måltider.
Glutenfri mezzi rigatoni pasta er perfekt til dine måltider i sauce eller gratin. Sammensat af majsmel, rismel, boghvede og quinoa, giver de et rigt og gavnligt alternativ til pasta, der traditionelt er lavet med hvede. Majsmel, rig på fosfor, magnesium, jern og zink, og rismel, rig på fibre, proteiner og vitaminer, er forbundet med boghvedemel med en sød, nøddeagtig smag, og med quinoa, begge rig på fibre, protein, antioxidanter, mangan, jern og kobber, alt sammen nødvendigt for indre balance og generel velvære.
Pastaens form er velovervejet tilpasset til at danne en gratin eller til at absorbere en lækker sauce. Det giver dig mulighed for at variere dine fornøjelser dagligt. Det europæiske økologiske logo tilbyder en fremstillingsgaranti, der respekterer naturligheden af dets komponenter, mens AFDIAG-logoet bekræfter, at produktet ikke indeholder gluten.
Find al den italienske smag af pasta, mens du trøster dens mest værdifulde bidrag.
Det bedste :
- Et ideelt format til generøs pynt i sauce og gratiner
- Meget god modstandsdygtighed over for madlavning.
Ingredienser
Majsmel (55%), Boghvedemel, Hvidt og brunt rismel, Quinoamel.
Certifikat
IT-BIO-008 Landbrug EU/ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi342 Kcal
-
Lipid fedt1.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater75 G
-
Sukker0.3 G
-
Kostfibre2.1 G
-
Proteiner6.3 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.