Økologiske glutenfri lasagneplader
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Økologiske glutenfri lasagneplader fra El Granero Integral er specielt indikeret til intolerancer. Med økologisk majsmel og ris. Det skal koges for at fortæres.
Indikation
De er den perfekte mulighed for at lave dine lasagne derhjemme og tilberede dem efter din smag. Med kun 35 minutters madlavning vil du være i stand til at lave en lækker opskrift med de ingredienser, du vælger. Det er en meget sund mulighed at lave hvedefri lasagne, selv velegnet til dem, der ikke kan indtage gluten.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilberede flydende saucer (bechamel, tomat osv.) og dække bunden af en ovnfast beholder med det. Læg lasagneplader over saucen, indtil de dækker bunden af beholderen. Kom det ønskede fyld og mere sauce. Gentag denne proces, indtil du har 4 lag lasagne. For et bedre resultat anbefaler vi, at saucen dækker pastaen. Bages ved 200º i cirka 35 minutter.
Forholdsregler
Spor af gluten: < 20 ppm.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk majsmel (55%) Økologisk rismel (45%)
Økologisk dyrket.
Certifikat
IT-BIO-008
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt1.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater80 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre1.6 G
-
Proteiner6.1 G
-
Salt0 G
-
Energisk værdi362 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.