Konjac nudler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
-
Kassér saften godt og skyl, personligt skyller jeg med omvendt osmosevand og tilføjer det til mit præparat, og det er fantastisk.
Bien jeter le jus et rincer, perso je rince avec de l'eau osmosée et je rajoute à ma préparation et c'est top.
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Konjac nudler anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hvad er Slendier Konjac-nudler?
Slendier Bio Konjac Noodles er nudler lavet af økologisk konjac.
Denne rod hjemmehørende i Japan skiller sig ud for sit lave kalorieindhold og dets høje fiberindhold. Derudover er den glutenfri og velegnet til veganere.
Forbered en orientalsk middag med konjac-nudler og en kokos- og bælgfrugtflødesauce... Og du vil overraske hele familien!
Indtagningsmode
Dræn væsken, skyl godt med vand, kog i varmt vand i ca. 1 minut, afdryp og tilsæt pastasauce, røre, supper eller salater.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted, undgå direkte kontakt med sollys.
Opbevares på køl efter åbning og spis inden for 3 dage.
Ingredienser
Vand, økologisk konjacmel (5%).
Certifikat
CN-BIO-141 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi10 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater1 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre5 G
-
Proteiner1 G
-
Salt5 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.