Konjac rispasta
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Slanke økologiske konjac-ris har en tekstur, der ligner almindelige ris. Der bruges et mel lavet af konjacplanten, hvilket gør dem væsentligt lavere i kalorier og kulhydrater end hvedesorter.
Indtagningsmode
Dræn væsken, skyl godt med vand, kog i varmt vand i ca. 1 minut, afdryp og tilsæt pastasauce, røre, supper eller salater.
Forholdsregler
Da vi er et naturprodukt, kan der observeres små variationer i udseende og smag i forskellige partier, uden at det påvirker kvaliteten, da vi ikke bruger noget kemisk produkt til at homogenisere farver eller smag. Kan indeholde spor af soja.
Ingredienser
Vand, konjacmel (5%).
Certifikat
CN-BIO-141 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi10 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater1 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre5 G
-
Proteiner1 G
-
Salt0.05 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.