Konjac spaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Konjak spaghetti, det er følelsen af at spise pasta, men uden ulemper og skyldfølelse. Glutenfri og næsten ingen kulhydrater. Noget så unikt er et must-have i dit spisekammer.
Indikation
Åh, og den fiskelugt, som nogle konjacnudler har? Det har dette produkt ikke. Konjac-nudler har lidt smag, så saucen er meget vigtig!
Indtagningsmode
Det anbefales at varme og dræne spaghettien i et dørslag. Lun med din yndlingspastasauce, røre eller suppe. Eller tilsæt koldt til din salat efter afdrypning. (0-2 minutters forberedelsestid)
Lagringsbetingelser
Efter åbning af kølelageret, indtag inden for en dag.
Ingredienser
Vand, konjacmel*, surhedsregulerende middel: citronsyre.
(*) økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi10 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater1.2 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre2.8 G
-
Proteiner0.1 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.