Konjac Spaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Lavt i kalorier
-
Keto
Beskrivelse
Konjac spaghetti også kendt som shirataki er en alternativ pasta lavet af konjac mel. Konjac er en knold af planten Amorphophallus sp. Et mel, der dyrkes og forarbejdes i Kina, opnås fra dets rod, der senere bruges til at tilberede spaghetti.
Vegansk produkt, glutenfrit, laktosefrit, kaloriefattigt, keto.
Drænet vægt: 300 gr
Indtagningsmode
Skyl pakken med vand, afdryp og klar til servering. Den kan kombineres med pastasaucer, sauteres med grøntsager, tilsættes suppe eller salat. Tilberedning af produktet indebærer ingen ændring i dets tekstur eller farve.
Forholdsregler
Det anbefales at tage konjac glucomannan med rigeligt vand for at undgå kvælningsproblemer hos personer med synkeproblemer eller som tager glucomannan med utilstrækkeligt væskeindtag.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra sollys i den originale beholder. Når den er åbnet, skal den opbevares på køl i en beholder med rent vand og drikkes inden for 3 dage.
Ingredienser
Vand (96,39%), konjac glucomannan (3,6%), stabilisator: calciumhydroxid E526 (0,01%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi7 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.02 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre2.6 G
-
Proteiner2 G
-
Salt0.07 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
5 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.