Konjac Spaghetti (Shirataki)
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hvad er Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?
Slendier Konjac Spaghetti, også kendt som shirataki, er et pastaalternativ lavet med konjacmel. Konjac er en meget populær knold i asiatiske lande, hvis rod er tørret og reduceret til pulver for at opnå et mel, der derefter bruges til at tilberede nudler.
Hvad gør Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki) speciel?
Konjacmel er naturligt glutenfrit, hvilket gør det velegnet til cøliakere. Den indeholder også meget få kalorier og fedtstoffer, hvilket gør den velegnet til diæter med lavt kalorieindhold. Da den er rig på fibre, er den meget fordøjelig og hjælper med at holde dig mæt i lang tid.
Slendier konjac-nudler er også certificeret økologiske og veganske.
Hvordan tilbereder man Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?
Slendier anbefaler at åbne pakken og dræne væsken. Skyl under vand i et dørslag. Kog i varmt vand i 1 minut, og tilsæt derefter din valgte krydderi. Du kan også bruge disse nudler til at lave suppe eller pastasalat.
Opbevaring af Slendier Konjac Spaghetti
Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys. Når den er åbnet, opbevares den på køl og indtages helst inden for 3 dage. Må ikke fryses.
ingredienser
Konjacmel (5%), renset vand.
Indikation
Slendier-serien af sund pasta, nudler og rismad bruger mel lavet af konjacplanten, hvilket gør dem væsentligt lavere i kalorier og kulhydrater end hvedesorter
Indtagningsmode
Det anbefales at forberede i kun 3 hurtige og enkle trin: Åbn forseglingen og dræn væsken. Skyl godt under rindende vand. Tilsæt pastasauce, rør stege, suppe eller salat og nyd
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Opbevares på køl efter åbning og brug inden for 3 dage. Må ikke fryses.
Ingredienser
Renset vand, konjacmel (5%).
Certifikat
CN-BIO-141 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi10 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater1 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre5 G
-
Proteiner1 G
-
Natrium5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.