Slendier
Konjac Spaghetti (Shirataki)
30,90 kr.
Tarvitsetko apua?

Konjac Spaghetti (Shirataki)

250 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Hvad er Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)? Slendier Konjac Spaghetti, også kendt som shirataki, er et pastaalternativ lavet med konjacmel. Konjac er en meget populær knold i asiatiske lande, hvis rod er tørret og reduceret til pulver for at opnå et mel, der derefter bruges til at tilberede nudler. Hvad gør Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki) speciel? Konjacmel er naturligt glutenfrit, hvilket gør det velegnet til cøliakere. Den indeholder også meget få kalorier og fedtstoffer, hvilket gør den velegnet til diæter med lavt kalorieindhold. Da den er rig på fibre, er den meget fordøjelig og hjælper med at holde dig mæt i lang tid. Slendier konjac-nudler er også certificeret økologiske og veganske. Hvordan tilbereder man Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)? Slendier anbefaler at åbne pakken og dræne væsken. Skyl under vand i et dørslag. Kog i varmt vand i 1 minut, og tilsæt derefter din valgte krydderi. Du kan også bruge disse nudler til at lave suppe eller pastasalat. Opbevaring af Slendier Konjac Spaghetti Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys. Når den er åbnet, opbevares den på køl og indtages helst inden for 3 dage. Må ikke fryses. ingredienser Konjacmel (5%), renset vand.
Se beskrivelse
30,90 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Vegansk
  • Uden gluten
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Hvad er Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?

Slendier Konjac Spaghetti, også kendt som shirataki, er et pastaalternativ lavet med konjacmel. Konjac er en meget populær knold i asiatiske lande, hvis rod er tørret og reduceret til pulver for at opnå et mel, der derefter bruges til at tilberede nudler.

Hvad gør Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki) speciel?

Konjacmel er naturligt glutenfrit, hvilket gør det velegnet til cøliakere. Den indeholder også meget få kalorier og fedtstoffer, hvilket gør den velegnet til diæter med lavt kalorieindhold. Da den er rig på fibre, er den meget fordøjelig og hjælper med at holde dig mæt i lang tid.

Slendier konjac-nudler er også certificeret økologiske og veganske.

Hvordan tilbereder man Slendier Konjac Spaghetti (Shirataki)?

Slendier anbefaler at åbne pakken og dræne væsken. Skyl under vand i et dørslag. Kog i varmt vand i 1 minut, og tilsæt derefter din valgte krydderi. Du kan også bruge disse nudler til at lave suppe eller pastasalat.

Opbevaring af Slendier Konjac Spaghetti

Opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra sollys. Når den er åbnet, opbevares den på køl og indtages helst inden for 3 dage. Må ikke fryses.

ingredienser

Konjacmel (5%), renset vand.

Indikation

Slendier-serien af ​​sund pasta, nudler og rismad bruger mel lavet af konjacplanten, hvilket gør dem væsentligt lavere i kalorier og kulhydrater end hvedesorter

Indtagningsmode

Det anbefales at forberede i kun 3 hurtige og enkle trin: Åbn forseglingen og dræn væsken. Skyl godt under rindende vand. Tilsæt pastasauce, rør stege, suppe eller salat og nyd

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted. Opbevares på køl efter åbning og brug inden for 3 dage. Må ikke fryses.

Ingredienser

Renset vand, konjacmel (5%).

Certifikat

CN-BIO-141 Landbrug uden for EU

SKU: LP-0036446
BBE3STCK2OJ

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    10 Kcal
  • Lipid fedt
    1 G
  • Mættede fedtsyrer
    1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    1 G
  • Sukker
    1 G
  • Kostfibre
    5 G
  • Proteiner
    1 G
  • Natrium
    5 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.