Pappardelle
500 G
Probios hvede Pappardelle er en toscansk pasta, håndlavet, produceret på de bølgende bakker i Val d'Orcia i provinsen Siena, udelukkende med hård hvede dyrket i Toscana.
Se beskrivelse
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Probios hvede Pappardelle er en toscansk pasta, håndlavet, produceret på de bølgende bakker i Val d'Orcia i provinsen Siena, udelukkende med hård hvede dyrket i Toscana.
Indikation
Produktionen foregår efter traditionelle metoder: langsom tørring og bronzetrækning, for at opnå en ru og porøs pasta. Prøv formaterne: Pappardelle, Spaghetti alla Chitarra, Mezze Maniche og Pici.
Indtagningsmode
Det anbefales at ledsage med enhver form for krydderi.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af æg.
Ingredienser
Durum hvedemel.
SKU: LP-0058708
BJ9OTCLOCO3
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi352 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.2 G
-
Sukker4.5 G
-
Kostfibre3 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.