Ramen nudler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ramen nudler er hvede nudler ideelle til asiatiske supper, som den berømte japanske ramen. De har en delikat, men karakteristisk smag af orientalske præparater.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge dem i 4 minutter i kogende usaltet vand ved svag varme, eller lade dem trække i varmt vand uden at koge (70-80°) i cirka 10 minutter, tildækket. Når de er drænet og gennemblødt i koldt vand, skal du nedsænke dem i den bouillon, der tidligere er forberedt til din hjemmelavede ramensuppe.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Hvedemel*, Salt, Gurkemeje*, Fortykningsmiddel: guarfrømel*, hævemiddel: natriumcarbonat.
(*) biologisk.
Certifikat
DE-OKO-003, IT-BIO-007
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi363 Kcal
-
Lipid fedt1.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater75 G
-
Sukker0.9 G
-
KostfibreG
-
Proteiner12 G
-
Salt1.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.