Ris-, græskar- og ingefærnudler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Jeg elsker dem. De er et godt alternativ til traditionel pasta, som er mere betændende.
Me encantan. Son una buena alternativa a la pasta tradicional, que es más inflamatoria.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Ris-, græskar- og ingefærnudler anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Ris, græskar og ingefær nudler fra Terrasana lækre japanske nudler er lavet af økologiske brune ris, græskar, ingefær og vand. De er 100% glutenfri, lækker smag og unik tekstur.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge en gryde vand. Tilsæt nudlerne, indtil de er helt nedsænket i vand. Bring det i kog igen og reducer derefter varmen til medium kraft. Kog i 3-4 minutter. Hæld nudlerne i et dørslag og skyl med koldt vand.
Ingredienser
Per 100 g:
Vand, Økologisk brunt rismel, Økologisk græskarmel, Økologisk ingefærmel.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi349 Kcal
-
Lipid fedt3.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65.5 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre5.5 G
-
Proteiner10.9 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.