Ristede Boghvede Soba Nudler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Har du lyst til nogle nudler med en lækker smag? Disse soba-nudler (hvederistede boghvede-nudler) har en kraftig smag og passer ind i enhver japansk nudelret.
Indikation
Har du altid ønsket at lave en rigtig god japansk nudelret?
Hvis det er tilfældet, er alt hvad du behøver at bruge japanske soba-nudler, der er lige så lækre som disse.
Disse boghvede nudler med hvedemel har en behagelig landlig og nøddeagtig smag. En smag, der kombinerer vidunderligt med miso eller svampe.
Da nudlerne er lavet af økologisk boghvede og hvedemel, får du det bedste fra begge verdener.
Boghvede indeholder magnesium, kalium, aminosyrer og vitamin B6 og B2, mens hvede indeholder fibre og protein.
Indtagningsmode
Føj til enhver ret i japansk og asiatisk stil.
Ristet boghvede giver sobaen en smuk brun farve, der skaber en autentisk japansk ramen- eller nudelret.
Selvom du også kan bruge soba til at lave en mere krydret nudelret.
Nudlerne er meget tynde, så de er også lækre i en suppe.
Lagringsbetingelser
Opbevares efter åbning tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20 ° C).
Ingredienser
Hvedemel* (Kina), 5% boghvedemel* (Kina), havsalt (Kina).
* = økologisk landbrug ° = Rainforest Alliance certificeret
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi331 Kcal
-
Lipid fedt2.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre4.5 G
-
Proteiner10 G
-
Salt1.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.