Spaghetti med økologisk quinoa
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Resultatet af mødet mellem de bedste italienske og forfædres andinske kulinariske traditioner, denne pasta kombinerer durumhvede fra dyrebare økologiske sorter med quinoa, en kornsort med fremragende ernæringsmæssige egenskaber, der er rig på ædle proteiner og fibre.
Indikation
Langsom tørring varer op til 20 timer og garanterer modstandsdygtighed over for madlavning.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge 1 liter vand med en teskefuld (10 g) havsalt for hver 100 g pasta. Kog i 6 til 9 minutter. Afdryp og smag til.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et frisk og tørt sted.
Ingredienser
Durum hvede semulje* Quinoa mel* (Chenopodium quinoa)(20%).
(*) Ingredienser fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi354 Kcal
-
Lipid fedt2.2 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre3 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.