spelt spaghetti
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Fuld hvede Spaghetti fremstilles kun med udvalgte råvarer. Den anvendte hårde hvede er 100% af italiensk oprindelse. Durumhvede males for at opnå fuldkornsgryn, der bruges til at fremstille pasta.
Indikation
Pastafremstillingsprocessen er karakteriseret ved langsom tørring ved en lav temperatur, der gør det muligt at bevare de fleste af hvedens ernæringsmæssige egenskaber og smag.
Resultatet er en kvalitetspasta fra økologisk landbrug.
Indtagningsmode
Det anbefales at lave mad med 1 liter vand og 10 g salt pr. 100 g produkt. Anbefalet tilberedningstid 5-7 minutter.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af andre kornprodukter, der indeholder gluten (spelt- og khorasanhvede, rug, byg, havre), soja og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, ventileret, tørt, rent og lugtfrit sted, væk fra sollys og varmekilder.
Ingredienser
Økologisk fuldkorns durum semulje.
Certifikat
IT-BIO-007
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi345 Kcal
-
Lipid fedt2.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65 G
-
Sukker5 G
-
Kostfibre8.3 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.