Spiraler
Spar med disse pakker
-
Med den rigtige al dente madlavning er de meget gode.
Com a cozedura al dente certa são muito bons
Oversat fra naturitas.pt
Se originalen
Spiraler anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Spiraler fremstilles kun med udvalgte råvarer. Den anvendte hårde hvede er 100 % af italiensk oprindelse. Resultatet er en kvalitetspasta fra økologisk landbrug.
Indikation
Pastafremstillingsprocessen er karakteriseret ved langsom tørring ved en lav temperatur, der gør det muligt at bevare de fleste af hvedens ernæringsmæssige egenskaber og smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at lave mad med 1 liter vand og 10 g salt pr. 100 g produkt. Anbefalet tilberedningstid 5-7 minutter.
Lasagne: kog i 3-4 minutter, afdryp, smag til og steg i ovnen ved 180-200° i ca. 30 minutter, eller tilbered direkte i ovnen uden forkogning, brug en mere flydende sauce og forlænge tilberedningstiden indtil 1 time.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af andre kornprodukter, der indeholder gluten (spelt- og khorasanhvede, rug, byg, havre), soja og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, ventileret, tørt, rent og lugtfrit sted, væk fra sollys og varmekilder.
Ingredienser
Økologisk fuldkornsgryn af hård hvede.
Certifikat
IT-BIO-007
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi344 Kcal
-
Lipid fedt2.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater64 G
-
Sukker5 G
-
Kostfibre8 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.