Vietnamesiske Vermicell brune risnudler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
I modsætning til andre rispastaer går de ikke i stykker efter tilberedning
Contrairement à d'autres pâtes de riz, elles ne se cassent pas après la cuisson
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Vietnamesiske Vermicell brune risnudler anmeldelser
Baseret på 2 anmeldelser
-
5 stjerner2
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Nu kan du tilberede vietnamesiske sommerruller eller en velsmagende ret med økologiske brune risnudler derhjemme på et øjeblik.
Indikation
Med økologiske vermicelli nudler kan du tilberede lækker vegansk mihoen eller chow mein. Risnudlerne er klar efter udblødsætning i 5 minutter i kogende vand. Disse brune vermicelli nudler er især populære i det vietnamesiske køkken. Du kan putte dem i en vietnamesisk skål eller bruge dem i en suppe.
Indtagningsmode
Det anbefales at sætte en gryde med vand i kog. Tilsæt nudlerne og kog i 4-5 minutter, indtil de er møre. Skyl med koldt vand.
Lagringsbetingelser
Opbevares efter åbning tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20 ° C).
Ingredienser
Brunt rismel* (Vietnam).
(*) Økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi351 Kcal
-
Lipid fedt2.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72 G
-
Sukker0.8 G
-
Kostfibre4.6 G
-
Proteiner7.2 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.