Cañihua Amaranth Quinoa flager
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Fair trade
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
De er meget rige og komplette fødevarer, der ofte erstatter kød eller mælk i de isolerede landdistrikter i Peru. De har også en stor mængde vitaminer og mineraler: jern, magnesium, calcium, fosfor, B1, niacin.
Indikation
Cañihua er fra samme familie som quinoa, men dens frø er meget mindre og brune, og dens smag er lidt chokoladeagtig. Amaranth, en fætter til quinoa, har en meget fin og aromatisk smag, dens frø er også meget små.
Indtagningsmode
Det anbefales til at lave alle typer kager, brød eller pandekager (50 % flager med andet mel efter eget valg). For at tilberede søde eller salte salater, meget gode til at fortykke en suppe, tilsæt 2 til 3 spiseskefulde pr. person 5 minutter før afslutningen af madlavningen.
Ingredienser
Quinoa-flager (34%), Amarant-flager (33%), Cañihua-flager (33%).
Certifikat
FR-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi391 Kcal
-
Lipid fedt7.9 G
-
Mættede fedtsyrer1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65.2 G
-
Sukker24 G
-
KostfibreG
-
Proteiner14.6 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.