Røde ægte quinoa frø
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Røde ægte quinoa frø fra Markal er en meget nærende og afbalanceret fødevare. Rød quinoa vil bringe farve og originalitet til dine opskrifter. Den vil blive værdsat som tilbehør til alle dine varme retter, som fyld, pandekage i pilaf-stil eller risotto... Rød quinoa er også lækker kold i salater eller tabuleret.
Indikation
Quinoa, der var særligt rig på protein, var inkaernes vigtigste føderessource indtil invasionen af deres territorium i det 16. århundrede af spanierne, som forbød dyrkningen af det.
Dette forbud førte næsten til den totale forsvinden af quinoa, men heldigvis lykkedes det nogle få familier knyttet til traditioner at opretholde dyrkede arealer i alle disse århundreders forbud. Det var først i det 20. århundrede, at dyrkningen af quinoa gradvist kom i gang igen.
I dag viderefører indianerne i det bolivianske Altiplano denne tradition med at dyrke "inkaernes ris".
Indtagningsmode
Det er tilrådeligt at vaske quinoafrøene. Kog over lav varme i dobbelt volumen vand i 10 til 15 minutter, indtil den lille hvide kim skiller sig fra frøet. Dæk til og lad det svulme op af varmen.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologiske røde quinoa frø.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi372.5 Kcal
-
Lipid fedt6.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater60 G
-
Sukker3.4 G
-
Kostfibre10 G
-
Proteiner13.5 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.