Hvide Basmatiris
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ris, der er dyrket i årtusinder i Asien, forbruges nu over hele verden og udgør basiskosten for cirka halvdelen af verdens befolkning. Basmati-ris er hjemmehørende i det nordlige Indien og har en delikat duft.
Indikation
Naturligt glutenfri, ris er det mest fordøjelige korn. Hvide ris er velegnede til både desserter og en kornblanding. Det er mindre nærende end brune eller halvbrune ris, men er ideel til folk, der har problemer med at tolerere fibre. Den koger hurtigt, så den er perfekt, når du har travlt.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge ved middel varme og halvt tildækket i cirka 10 til 15 minutter fra det koger. Lad det svulme op.
Forholdsregler
Mulige spor af korn, der indeholder gluten, soja, nødder (hasselnødder, mandler, cashewnødder) og sesam.
Ingredienser
Hvid basmatiris
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi349 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater76.5 G
-
Sukker0.3 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt0.005 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.