Økologisk hel basmatiris
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Basmati-riskornet er langt, meget tyndt og har en behagelig blomsteraroma samt en fabelagtig smag. Det har det højeste næringsindhold af alle ris. Derudover indeholder den hverken fedt, lipoprotein, natrium eller gluten, hvilket gør den velegnet til cøliakere.
Indikation
Det indeholder vitamin B, E og K. Det indeholder også mineraler, blandt hvilke mangan skiller sig ud, samt 21% magnesium, 27% selen, jern, calcium, kobber, kalium, zink. Det er en god kilde til komplekse kulhydrater, som giver energi til hjernen og centralnervesystemet. Giver en stor mængde protein og fibre. Hjælper med at holde blodsukkerniveauet inden for acceptable niveauer.
Indtagningsmode
Det anbefales at vaske det, derudover skal dets lange korn for at det forlænges yderligere være optimalt hydreret. Af disse to grunde anbefales det, at du lægger basmatirisene i blød i rigeligt frisk vand i 60 eller 90 minutter og rører forsigtigt, så vandet trænger ind i kornene. Si derefter og vask med frisk vand. Denne teknik garanterer, at kornene ikke går i stykker, og en bedre konsistens og større løshed opnås fra de kogte basmatiris. Vi koger den i cirka 15 minutter. Hvis vi ikke gennembløder det, efter vask, kog det i 45 minutter over medium varme.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Ingredienser
Brune basmatiris (100%).
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi340 Kcal
-
Lipid fedt2.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.3 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre3.5 G
-
Proteiner9 G
-
Salt0.003 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.