Carnaroli ris
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Med et let aflangt perlekorn er Carnaroli en af de mest værdsatte og berømte italienske ris. Det garanterer en utrolig modstandsdygtighed mod madlavning, idet kornene forbliver godt afskallede; den er værdsat af gode kokke og bruges til risottoer og lækre retter.
Indikation
Denne ris garanterer en utrolig modstandsdygtighed mod madlavning, idet kornene forbliver godt afskallede; den er værdsat af gode kokke og bruges til risottoer og lækre retter. Velegnet til rissalater og supper. Carnaroli ris er rig på amylose, som er med til at gøre kornet særligt modstandsdygtigt. Den har en perfekt balance mellem absorptionsevne og lille stivelsestab, hvilket garanterer fremragende tilberedningsstabilitet.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til rissalater og supper.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur. Varighed 1 år.
Ingredienser
Superfine ris.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi362 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater87.6 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre1.7 G
-
Proteiner7 G
-
Salt15 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.