Fuldkorns lang klæbrig ris
Beskrivelse
Lange brune glutinøse ris er en type ris, der bliver klistrede, når de koges. En fremragende mulighed hovedsageligt til fremstilling af desserter. Glutinous betyder ikke, at den indeholder gluten, så den er velegnet til personer, der er glutenintolerante.
Indikation
Den indeholder "Amylopectin", som er ansvarlig for den klæbrige og klæbrige kvalitet.
Denne ris, der er rig på amylopectin, har en større kapacitet til at absorbere smagen efter tilberedning.
Det er en god kilde til kulhydrater og proteiner.
Indeholder vitamin B1, B3, A, C, D og folinsyre.
Den indeholder også mineraler som fosfor, magnesium og kalium.
Indtagningsmode
Det anbefales at sætte det i blød i mindst 4 timer og derefter koge det eller dampe det.
Sort glutinøs ris bruges hovedsageligt i desserter, såsom risengrød. I Asien er en sød snack typisk med kokosmælk og sukker.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur beskyttet mod solen. Gennemsnitlig levetid på 20 måneder, så længe opbevaringsbetingelserne overholdes.
Ingredienser
Fuldkorns klæbrig ris (100%).
(*) økologisk produktion.
Certifikat
ES-ECO-023-MANæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi354 Kcal
-
Lipid fedt3.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater73 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre6.1 G
-
Proteiner3.4 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.