Fuldkorns runde ris
Produktværdier
-
Økocert
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Celnat fuldkorns runde ris er det enkelt afskallede fuldkorn. Når den er kogt, er dens tekstur forskellig fra halvkomplette eller hvide ris. Den er mere sprød på ydersiden og blødere på indersiden. Den kan spises som varmt tilbehør og er også ideel kold i salater. Med et højt stivelsesindhold udgør ris et fremragende "brændstof" for kroppen i et afbalanceret måltid. Afhængig af riskornets raffinering (hele, halvhele eller hvide) er de ernæringsmæssige bidrag forskellige.
Indikation
Denne fuldkornsris kan spises varm som tilbehør til alle dine grøntsager, bælgfrugter, tofu, fisk, kødretter eller kolde i salater. Den kan også bruges som base til fremstilling af grøntsagsfyld.
Indtagningsmode
Tillad cirka 1 glas ris til 2 personer. Hæld 1 volumen ris til 3 volumener koldt saltet vand. Kog over medium varme og halvt tildækket i cirka 45 minutter fra kogning.
Forholdsregler
Mulige spor af korn, der indeholder gluten, soja, nødder, sesam.
Certifikat
FR-BIO-001
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.