Kenshô
Genmai koji ekko
97,50 kr.
Tarvitsetko apua?

Genmai koji ekko

500 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Brune ris koji eller genmai koji Kenshô giver umami et strejf af sødme til dine opskrifter på den sundeste måde. Kojien er dehydreret, for at aktivere den skal du sørge for fugt og/eller temperatur.
Se beskrivelse
97,50 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Brune ris koji eller genmai koji Kenshô giver umami et strejf af sødme til dine opskrifter på den sundeste måde. Kojien er dehydreret, for at aktivere den skal du sørge for fugt og/eller temperatur.

Indikation

Den er ideel til fremstilling af fermenterede fødevarer og parringer. Nå, dets enzymer vil udtrække umami fra dine ingredienser, samt gøre det mere mørt.

Indtagningsmode

Det anbefales at bruge det til at lave adskillige fermenterede fødevarer såsom sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, riseddike, mirin osv. Genmai koji er især perfekt til at give umami eller lave en mere smagfuld amazake.

Lagringsbetingelser

Når den er åbnet, opbevares den på et køligt, tørt sted.

Ingredienser

Brune ris*, Aspergillus oryzae.
(*) fra økologisk landbrug.

Certifikat

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0163978
PO0674YD

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    346 Kcal
  • Lipid fedt
    3.3 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    69.4 G
  • Sukker
    0 G
  • Kostfibre
    0 G
  • Proteiner
    7.7 G
  • Salt
    0 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.