Genmai koji ekko
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Brune ris koji eller genmai koji Kenshô giver umami et strejf af sødme til dine opskrifter på den sundeste måde. Kojien er dehydreret, for at aktivere den skal du sørge for fugt og/eller temperatur.
Indikation
Den er ideel til fremstilling af fermenterede fødevarer og parringer. Nå, dets enzymer vil udtrække umami fra dine ingredienser, samt gøre det mere mørt.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til at lave adskillige fermenterede fødevarer såsom sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, riseddike, mirin osv. Genmai koji er især perfekt til at give umami eller lave en mere smagfuld amazake.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Brune ris*, Aspergillus oryzae.
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi346 Kcal
-
Lipid fedt3.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater69.4 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner7.7 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.